/

01/05/2020: Door de coronacrisis kwam er een abrupt einde aan het competitieseizoen zowel voor de torbal als voor de goalball. Onze goalballploeg werd voor de tweede maal eerste in tweede afdeling en vermits er géén play-offs gespeeld konden worden zullen zij het volgende seizoen waarschijnlijk in eerszte afdeling aantreden. De torbalploeg van Mol werd net zoals vorig seizoen tweede in de eerste afdeling en Postel en zilvermeer draaiden goed mee in de tweede afdeling. Na vier jaar onderbreking hadden wij voor het eerst weer een damesploeg ingeschreven en die wisten toch een paar puntjes te sprokkelen op de tweede competitiedag maar eindigde jammer genoeg op de laatste plaats. Maar zij hebben duidelijk ambitie om volgend seizoen beter te doen!

21-12-2019: Thomas aan de top! Vandaag op de kortste dag van het jaar hadden wij onze laatste torbaltraining van 2019. Er waren 8 gemotiveere spelers aanwezig. Traditiegetrouw werd er gestreden voor het maken van het laatste doelpunt van het jaar. Wim verdeelde de 8 spelers in 2 teams van 4. De speler die scoorde werd onmiddellijk vervangen door een reservespeler. De laatste minuut was zeer stresserend daar regelmatig gescoord werd en van speler moest gewisseld worden. Tien seconden van het einde scoorde Thomas het laatste doelpunt van het jaar. Proficiat Thomas en hopelijk beleef je nog heel wat mooie momenten en toffe matches met de torbal in de toekomst!!!

15-06-2019: Vandaag vonden de laatste matchen plaats die meetelden voor het interne clubkampioenschap van ons tweede seizoen. Daarna werden de trofé-winnaars uitbundig gevierd. Op de eerste plaats eindigde Nicky, Lydie eindigde als eerste dame op de tweede plaats en Dirk wist uiteindelijk de derde plaats in de wacht de slepen. Daarna trokken wij met 16 leden naar de pannenkoekenboot om het seizoen daar definitief af te sluiten. Proficiat aan alle gemotiveerde showdownspelers en tot 31 augustus voor de start van ons derde showdownseizoen!


23/03/2019: Vandaag was de slotdag van de torbalcompetitie 2018-2019 met de kampioenenhulde te Brugge. Mol eindigde op een mooie tweede plaats in de eerste afdeling en Postel werd kampioen in de derde afdeling terwijl zilvermeer eervol derde werd. Proficiat jongens voor jullie prestaties en inzet afgelopen seizoen. De goalballploeg van Mol eindigde met 24 punten op de tweede plaats in de b-reeks en speelde knappe matchen in de playoff2 waarin ze op de derde plaats eindigde eveneens met 6 punten zoals de eerste en twee maar hadden het slechtste doelsaldo waardoor ze volgend seizoen toch weer in de b-reeks zullen moeten starten. Een dikke proficiat jongens! Knap gespeeld ! Doe zo voort!

30/12/2018: Gisteren was er de laatste torbaltraining van dit jaar en er waren 10 gemotiveerde spelers aanwezig voor het maken van het laatste doelpunt van het jaar. De spelers werden verdeeld in twee ploegen van elk 5 spelers en diegenrn die scoorde werd vervangen. Het lukte Sinan om de laatste drie seconden van de wedstrijd een doelpunt te scoren. Proficiat Sinan mooi gedaan! Volgende week zaterdag 5 januari nodigen wij al onze leden uit op een nieuwjaarsdrink in de kantine van de sporthal tussen 12 en 13 uur. In de voormiddag is er onze eerste torbaltraining en in de namiddag onzer eerste showdowntraining van het nieuwe jaar. Ik houd eraan om langs deze weg al onze leden een prettig uiteinde en een gezond en sportief 2019 te wensen. Tot zaterdag!!!!

17/06/2018: gisteren werd ons seizoen zowel voor torbal- als showdowntrainingen afgesloten. Er waren zeven torballers aanwezig en tien showdowners. Voor ons eerste clubkampioenschap showdown werden de drie resterende matchen afgehandeld van de 90 matchen die gespeeld werden. De laatste wedstrijd was nog een triller van formaat. Anny wist Nicky het vuur aan de schenen te brengen door in de derde en beslissende set héél eventjes op 9/9 te staan. Toch wist Nicky het laken naar zich toe te trekken maar moest toch – één set – de enige verliesset trouwens van de hele competitie aan Anny toestaan. Proficiat aan alle spelers. De oververdiende clubkampioen Nicky (18/18) kreeg een fijne beker overhandigd en het podium werd vervolledigd door Dany (14/18) op de tweede plaats en Anny (13/18) als eerste vrouw) op de derde plaats. Wij starten de trainingen van het volgende seizoen op 1 september voor de torbal en op 8 september voor de showdown.
Geniet ondertussen van een fijne en deugddoende zomervakantie!

31/03/2018: Het tor- en goalballseizoen zit erop en Mol eindigde nipt naast het podium op de 4.de plaats; Postel werd 9.de in de tweede afdeling en Zilvermeer eindigde 6.de. De goalballploeg verloor géén enkele wedstrijd in de b-reeks maar verloor nipt alle wedstrijden in de playoffs en speelt volgend seizoen opnieuw in de b-reeks. Proficiat aan alle spelers!

23/12/2017: Vandaag hadden wij onze laatste torbaltraining van 2017 en er waren 8 spelers aanwezig. Traditiegetrouw werd er fanatiek gespeeld voor het maken van het laatste doelpunt van het jaar en deze keer was het Stefaan Geerts die het laatste doelpunt op zijn naam mocht schrijven net voor het affluitsingaal. Langs deze weg wil ik grag alle leden danken voor hun trouwe aanwezigheid op de 10 torbaltrainingen en 2 goalballtrainingen die sinds september doorgingnen. Fijne feestdagen gewenst en tot op onze nieuwjaarstraining van 6 januari!

21/12/2017: langs deze weg wil ik alle leden van vigemol prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen! Een goede gezondheid en véél sportplezier in 2018 toegewenst zowel aan de showdowntafel als op het goalball- of torbalveld!

17/12/2017: Knap gedaan jongens!!! vigemol staat aan de leiding in de goalballcompetitie reeks B met 16 punten op 18. De volgende competitiedagen zijn pas in maart in Brugge.

11/12/2017: Wij zijn net halverwege de torbalcompetitie seizoen 2017/2018 en elke ploeg heeft nu negen wedstrijden gespeeld. Wij vinden Mol terug in reeks A op de tweede plaats met 17 punten. Proficiat jongens en doe zo voort na nieuwjaar!

27/11/2017: Beste leden, vigemol organiseert ook volgend jaar een leuk ledenweekend aan zee in de duinse polders te Blankenberge en dit van vrijdagavond 18 mei tot zondagmiddag 20 mei. Aarzel niet om onmiddellijk in te schrijven en een voorschot van 50 euro per persoon over te schrijven op het gekende bankrekeningnummer van de club. Het belooft wederom een fantastisch weekend te worden net zoals de voorgaande edities!